puss

sarramajjan gjorde mig dag :) "Tjejen i mitten på bilden heter Nathalie och har en sjukt bra blogg, jag inspireras verkligen av hennes klädstil"

snart är det helg, bra va?

       

hihi

Blazer Bläck 1699:- / Skjorta Bläck 499:- / Näsduk Bläck 129:- /  Chinos Emilio 599:-  

ett riktigt ekorrgos är vad han är! PUSSSSSSSSSSSSSSSSS

heeeeeeeeeh

killarna frågar: "är ni snygga?" "jaa" och så är man tvillingarna från pålsboda.
kan inte sluta skratta

lördag

      
ne men jag kommer inte vara bakfull imorgon var någonting som jag sa ett antal gånger igår. jag hade fel, aj vad fel jag hade. men här sitter jag nyduschad, vad gör man inte för pålsbodamarken och lite marknadsgodis. Är lite orolig om sofia ens kommer vakna innan tre, annars får jag agera väckarklocka. Sa jag föresten att jag ska jobba ikväll, bland alla fyllesvin..


onsdag

har nog träffat världens sötaste tvillingar idag. åh vad jag är sugen på att bli vuxen och skaffa barn själv! haha. nedanför är två bilder på min studentklänning, bara för dig linnea! ska nog försöka hitta något vintage skärp att ha till.

 

porr






vince camuto/nicole./jessica simpson

jag vet inte hur det är med er men jag skulle inte tacka nej iaf. Ikväll ska vi ha ljusparty här hemma, och vi bjuder på mackor a la nathalie. gudomligt om jag får säga det själv.

ps. spring inte runt i 10 cm klack på stan, du kan fastna i springan till gatubrunnen.

måndag



funderar lite på om det här kan vart april förra året? om ni inte har märkt det kära pålsbodabor så hagla det nyss ute,  och det visar inte mer än 3 plus på termometern. så det kan gå! men vet ni vad, imorgon ska jag hämta min balklänning och på onsdag ska jag fixa naglarna så det börjar närma sig ändå! iiiiiiiiiih


satc 2


befinner mig tydligen i Ticino när filmen har premiär.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?

ohja


pengar, någon?


härliga inte så härliga pålsboda

från soliga underbara stockholm och filip tillbaka till gråa kalla tråkiga hallsberg, ingen höjdare direkt. Jag måste ta tag i pluggandet, storstäda mitt rum OCH fundera över om jag har råd att beställa ett par goingar (skor) från topshop.. Jag börjar nog med att kolla upp skorna. pussgurkor


13





idag upplevde jag den ultimata sommarkänslan med min kära vän vibbis, gud så härligt!


release

i vanliga fall brukar jag sova bort eftermiddagarna när jag har skola men idag har jag faktist tagit tag i det som behövdes göra, mycket imponerad av mig själv och nu är det bara allt annat som göras skall kvar! Tittade in på nelly MIN studentklänning finns fortfarande inte i lager, halvt sur och gladare blev jag inte när jag hittade en nästan lika fin som låg på inte bara en tusenlapp utan två!! Som det sur ut nu får det bli någon klänning från marieberg som såklart någon annan kommer ha likadan.. om jag inte tar någon helg i stockholm (fatta vinken hörru).

puss


lite pics från förra veckans händelser :)






fredagsmys

Jag har äntligen efter 6 år skaffat mig en ny platttång och solen tittar fram så här på kvällskvisten! Ur härligt, men jag ska fortfarande göra det förbaskade högskoleprovet imorgon, sex häeliga timmar! Helgen räddas iaf av lite bio. TJING




onsdag baby


ikväll kör vi på svart. nu tar jag mitt pick å pack och drar till älsklingsanton!


eeeh

                         
                                               hata torrra läppar och hata lypsyl.


*

den här veckan börja på bästa tänkbara sätt, i min favorit famn. Någonting som inte är lika lyckat är min magvärk... nej, tillbaka till verkligheten pUSS


söndag









en trött nathalie och en galen katt.

p som i påsk


så himla bra kväll igår. jävligt bra och snyggt folk. kvällen börjar med att jag tvingas köra barfota till åsbro och fortsätter sen med pizza och röj hemma hos linda. Åkte sen buss in med uffe till strömpan och resten ska inte nämnas här! NU ska jag göra mig iordning. glad påsk påer.

RSS 2.0