måndag

just typiskt att det ska vara molnigt när man inte börjar förens halv fem. Men solen har sen tre dagar till på sig att komma fram då jag är ledig fram tills fredag! puss
idag börjar p&l. kul för de som åker mindre kul för mig. den här bilden vart årets bild 2009. dubbelhakan gör allt!

hej

lite pics från förra helgen!

midsommar






fyra timmars sömn är vad jag fick i natt. jag madde och linda var i adolfsberg och vissa stunder var mindre lyckade än andra. men i helhet en grymt kul midsommar! :)

elin kling

Kan man ha Klingen som idol?




måndag

stekte i solen tills mamma ringde och sa att det var rea i hela stan. drog dit fort som tusan och kom hem pank.




söndag



the best thing i know is..

lördag

                

sjuk. har legat och kollat på bröllopet hela dagen, det var kul i ca 10 minuter. Jag har kollat sen nio imorse. god natt

öret

gårdagen var mycket trevlig med världens godaste pannacotta. Hoppades på fint väder idag men mer än två dagars sol tillåter inte sverige. ikväll blir det satin och frimis, får försöka bli någorlunda taggad under dagen ;)
PUSSSSSSSS

c

           
            mannen lyckas igen.

tror jag har dragit på mig något, kroppen har lagt av och hoppet om att det skulle bli bättre efter en dag på stranden failade ganska hårt. Kvällen bjuder på uteservering och jag ser fram emot ett glas iskallt vatten.

tidag


första arbetsdagen avklarad, känner mig lite vuxen. Har föresten fått för mig att jag ska kunna flytta hemifrån till hösten. good luck chuck.

studentens lyckliga dagar


studenten

nog är det dagen efter alltid. sovit bort hela dagen och är på dåligt humör. regnet öser ner och det känns som att jag är den enda i hela världen som inte har någon pojkvän att gosa ner mig med. men för att vara lite positiv nu då, gårdagen var helt galet bra, vi trotsa regnet och sjöng oss hesa! fy fan vad vi är bra sp3c!!

lycklig

balen igår var hur bra som helst. nu taggar vi för festen sp3c!!!!!!

smygtitt


det sista

klassfesten i fredags var toppen! igår tog jag och tjejerna studentkort vid kumlasjön, ser fram emot att se hur de blev :) och igår hade jag en helt underbar kväll. nu är det fest hela veckan (och sol)

ritz

helt sjukt bra kväll igår som började i stadsparken och sen vidare till sommarpremiär på ritz. Vaknade upp nio, huvudvärk åkte till skolan inga lektioner, sprang runt som en dåre med alla böcker och nu är det äntligen över. (det skriver jag faktist med en liten tår i ögat)

SCORETT F/W 2010

de blåa kilklackarna i mocka är to die for.

ticino open del 1

fortsättning följer.. ciao

RSS 2.0