första advent.

har varit seg hela dagen trots att jag drack max två cider igår. Den här dagen har inte fört med sig någonting positivt än, trots att det är första advent. Är och har varit tomt i huset hela dagen, inte ens några lussekatter är bakade.  nej ingen bra dag alltså, men man måste väl få ha sådana ibland också.


puss


fredag

i förrgår körde jag av vägen och igår starta inte ens bilen. det går bra nu! om ingenting går fel idag så kanske vi kan få till en liten utgång imorgon!


kap verde

jaha, då har man bokat resa till ön boavista.  naaaajs


fredag


tog en promenad vilket resulterade i att jag halka och landa på rumpan. nu eldar jag som en tok (aldrig att det är över 20 grader i detta hus) sen ska jag jobba och ikväll blir det lite firande för jennie som är den sista att fylla 18!


dör av skratt

man kan ju inte låta bli att känna igen sig lite i det här haha. stackars pojkvänner.


hurraa!!


ett år kvar till tjugo. det är väl det vi firar här hemma :) nyss tagit en promenad med mina kära föräldrar i det    FINA vädret. har också hunnit ätamig mät på smörgåstårta och till kvällen blir det samma visa igen. det är en hård värld vi lever i ;)


måndag

snö blandat med regn, inte den bästa kombinationen. Lite snö kan förhoppningsvis ligga kvar till min födelsedag imorgon.


onsdag

ber till gudarna att min lilla bil som nu ser ut som en stor snöboll efter att de plogat gatan startar. men jag måste ju säga att det är så himla mysigt med snö, och i morgon kommer  min man hem :)


natti


godnatt mina vänner.

städdag

städar för fullt och som vanligt är den här jobbiga tjejen ivägen haha.


fredag

kom nyss hem från jobbet. vill ut. kollar på idol.


tillbaka

hemma från huvudstaden, ett antal tusen fattigare men lika glad som jag alltid är efter att ha kommit hem därifrån. Den här gången bjöds det inte på någon restaurang eller bio utan bara mys framför tvn och lite shopping såklart! lämna min älskade och komma hem till det här är ju inte det bästa men ikväll ska jag jobba så jag hade inte så mycket annat val :)

för er som är lite nyfikna fick jag med mig två par jackor från zara hem. lika fina båda två. skrev också upp mig på väntelistan för iphone 4. roligtroligt!


hej

ut på stan.

lanvin


27 november släpps lanvin for hm och jag vill ha allting, verkligen allting!!

tisdag

fan vad jag hatar höst. fan fan fan.  när jag åkte till jobbet var det mörkt och när jag kommer ut från jobbet inte nog med att det är mörkt då regnar det också. men det är väl lite det som är tjusningen med hösten, man ska känna sig deppig, gå runt och snora på alla och känna sig allmänt ful. Ikväll ska jag göra det bästa av situationen och ta på mig sockorna, tända brasan och ha tvkvällen man bara kan ha på tisdagar!



OOOOOO


tog söndag idag igen, det behövdes. måste säga att jag kommer sakna
mina pinglor sofia och vibeke som tog sitt pick och pack och drog till norge idag.
nu är jag verkligen kvar ensam i pålsboda haha!


RSS 2.0