tisdag mina vänner

känner mig näst intill döende efter en natt med tre timmars sömn och en hel dag på scandic med jobbet.  Har precis betalat lite räkningar (alltid lika kul) och nu sitter jag och surar över att mitt bankkort på något mystiskt sätt inte funkar och mitt nya vill inte dinka ner i postlådan. allt är som det ska alltså

en av de bästa stunder i mitt liv





jaha, då har jag avnjutit min åttonde håkan konsert,helt helt underbart och han blir fan bara bättre och bättre med åren! Efter konserten var vi på så bra humör så vi avslutade kvällen på frimis! 

jag saknar dig min prins. jag vill ha dig här


lördagens


Jin och Linnea hemma hos madeleine.

Jag och min galenpanna Linnea. Med den här tjejen har man ingen tråkig stund!

firework



vi är tillbaka på ruta ett sverige. det här är inte okej någonstans. Jag håller tummar och tår för att solen tittar fram till imorgon iaf! (ikväll kommer min prins äntligen hem!!!)


hey soul sister

vill fylla min garderob med massor av färgglada och vita skönheter.  


bildkälla
bildkälla


jag måste.


bildkälla

har hållt mig borta från skofronten ett bra tag nu, och det här blev mitt första köp för i år faktist. Jag fullständigt ÄLSKAR dom och nu måste jag lära mig dansa i dom för på lördag ska de invigas.

härliga onsdag



ska precis iväg och möta upp min sköna böna wawa och hennes son william som är världens coolaste och sötaste grabb! Det är lite av en tradition för oss att äta på kinamuren.  Så nu vet ni vart jag håller till i erfemiddag ;)


in love.




vår




det är verkligen vår i luften här i stockholm. man blir genast på så mycket bättre humör! den här helgen har vi skämt bort oss med god mat och lite shopping, perfekt helg med andra ord. Men redan imorgon ska jag tillbaka till verkligheten...

det här gör mig glad

massage. pitchers hamburgare (ben hogan). skor. spontanitet. myskvällar. roliga filmer. lördagsmornar (när jag är ledig). när man har en snyggdag. bra låtar galna, lugna you name it!. vin.  Duscha för varmt och för länge. Göra och upptäcka nya saker. Killparfym. Guacamole. Träffa nytt folk. Dansa. Håkan. Pussar. Städa i underkläder (när jag väl städar). roliga appar. Glada människor. Sommarkvällar. Sjunga allt man har i bilen. Resa.


senaste tiden




RSS 2.0