trick or treat


jag och frida var på ett bodyjam pass ikväll, jätte roligt men jag har total noll taktkänsla. För lite mer förnedring kör vi på afrodans på onsdag!! wihoo!  sätter väl inte lite bilder från i lördags. Jag skulle föreställa lady gaga men efter en peruk som inte ville sitta som jag ville och några ombyten under kvällen blev det fri tolkning istället.




Ett försök

Gjorde cupcake förut. Någonstans mitt i kom jag på att jag inte äger någon elvisp, så glasyren blev verkligen inte så fluffig som den skulle haha.


!

Nytt på klädhängaren!


!



på scorett hitta jag dessa kängor som efter många om och men fick följa med hem igår.


Död

Ett spinningspass senare, och skavsår mellan benen! off to work


På tåget

På tåget hem! Har laddat batterierna en dag så nu är jag fit for fight! Var på bio igår, en dag. Jätte mysig film som det inte gick att hålla tillbaka tårarna i. ikväll får jag besök av några fina vänner och innan det måste jag hinna ner på stan! Puss


ja

jobba, äta, sova. något sånt får sammanfatta mitt liv just nu.

tisdag



idag har det ÖST ner. bokstavligt talat, riktigt skit väder. jag behöver något att se fram emot nu.


Mysdag

Har haft en mysdag med Felicia och Moa! Java för frukost, promenera lite på stan för att sen gå hem till mig och kolla på step up! Senaste timmen har jag ägnat åt att färga håret och ögonbrynen. Det är färg överallt i badrummet, överallt!


lördag


ännu en arbetsdag avklarad. nu sitter jag och väntar på vibeke och emma! ha en bra kväll!


!!

inte för att jag är inne på att gifta min inom de närmsta åren men det här är verkligen det finaste jag sett inom brudklänningar... man kan ju få drömma lite!



 


onsdag

Nu ska de börja bakas här hemma!


Bra start på veckan

Myser i Stockholm. Medans han är i skolan har jag hunnit gått på stan, druckit för mycket kaffe och städat hans lägenhet. Fullkomligt njuter av att vara ledig fram till onsdag!


Blåser bort!

Tog en lång promenad på förmiddagen. På vägen tillbaka råkade jag såklart hamna på entré och fick med mig lite fint hem, som vanligt när man varit där!


Rast

Värvar självscanningskunder på jobbet två veckor framöver. Så nu vet ni vart ni har mig mellan 9-20!


2

det märks att det är höst.


RSS 2.0